General

Voluntariat amb gent gran

Trencant barreres entre generacions i cultures. Des de fa un any joves de la Rotllana i joves d’altres països, dins dels projecte d’intercanvis i voluntariat internacional de l’associació,  fan voluntariat a la residència per a gent grant de la Fundació Roca i Pi a la ciutat de Badalona, on avis i joves es troben setmanalment i organitzen diferents activitats.

Aquesta és una iniciativa d’aprenentatge i d’intercanvi d’experiències tant beneficiós pels avis com pels joves que hi participen. Com comentava la Montse una de les àvies que forma part d’aquest projecte «és molt positiu, aprenem molt dels joves que venen a fer voluntariat, ens donen vida, però també crec que ells d’alguna manera aprenen de nosaltres«.

Informació relacionada

Avis i Joves. Belarus i Badalona.

Un comentario en «Voluntariat amb gent gran»

  • Puc assegurar per la repercussió social del col•lectiu, amb el que treballo, que aquesta activitat intergeneracional; els aporta riquesa, en les seves etapes de socialització i adquisició de nous valors en la seva vida. Quan dic VALORS, vull dir :
    Escolta activa, promoció de noves cultures, manualitats conjuntes i lo més important la afectivitat que mostren amb els seus somriures.

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *