DESTACADESEsport

LA ROTLLANA A L’EUROLEAGUE BASKET ONE TEAM

El passat dimecres 13 de setembre vam tenir l’honor i el plaer de compartir els nostres projectes en la trobada anual de la ‘Euroleague Basket One Team‘.
L’objectiu de la sessió va ser donar a conèixer exemples de projectes socials amb fort impacte en la comunitat, sobretot en l’ambit sociesportiu.
A la trobada van intervenir membres de la coordinació de La Rotllana i dues voluntàries actives amb una llarga trajectòria de participació en l’entitat.
Inclusió, perspectiva de gènere, igualtat d’oportunitats i condicions, necessitats d’espais segurs són alguns dels tòpics que es van tractar i que defensem des de La Rotllana, i que vam trobar en el projecte Breaking Barriers que realitzem amb adidas.

De fet, arribem a Eropa League gràcies a l’apreciació que adidas i  17sports tenen de la nostra entitat, ja que son ells que ens van presentar com a bona pràctica per parlar d’educació en valors e impacte a la comunitat.

L’esdeveniment ha sigut l’oportunitat de rebre la visita d’una delegació d’adidas i 17sports, que han pogut conèixer el nostre entorn, els projectes i part de la nostra gent.
Amb condicions clarament precàries és d’orgull arribar als nostres resultats i trobar l’estima de qui entén i comparteix el valor afegit de la nostra proposta educativa.

Ara toca començar un nou curs i continuar oferint oportunitats. Som-hi!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *