2 comentarios en «IV Curs CIATE!»

  • Hola, bona tarda soc un noi que li agrada molt tot el que envolta a l’esport.
    Actualment estic jugant al futbol en ell club de Llefía. Estic interessat en aquest projecte ja que m’interessa molt fer aquets tipus de curset. Per que crec que tinc unes grans aptituds per ser un bon monitor, ja que tinc una mica de practica. Perquè l’estiu passat vaig portar un grup de nens i em va agradar l’experiència. M’agradaria estar en el CIATE, podré aprendre més coses i també, entrar en el mon de l’aprenentatge no formal, perquè crec que d’aquesta forma, s’aprèn mol més que amb un llibre.
    Salutacions Aimane

    Respuesta
  • Me gustaría mucho ser monitor este verano ya que me gusta estar con los niños y lo veo una nueva experiencia donde poder crecer, a parte estuve en otros proyectos de la rotllana y me lleve una muy buenos recuerdos y donde aprendí bastante, así que tengo muchas ganas de entrar en este curso! <3

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *