Rotllana

Som una associació sense ànim de lucre que treballa pels infants, joves i comunitat amb una especial motivació per donar suport a les persones amb menys oportunitats.

La Rotllana rep el premi a la Millor experiència d’educació en el lleure

11006468_635566196571786_2842489630850220820_n

El projecte “Estiu a la Plaça” de La Rotllana ha rebut el Premi a la “Millor Experiència d’Educació en el Lleure” que enguany ha convocat la Fundació Lluís Carulla. L’entrega del premi tindrà lloc el proper dia 16 de març, a les set del vespre al Palau Robert de Barcelona.

L’Estiu a la plaça és un projecte que té l’objectiu de proporcionar un entorn de lleure per a la comunitat i obert a la participació  d’infants, adolescents, joves i famílies que durant els mesos d’estiu no tenen opcions de vacances.  Aquest projecte va començar ara fa 4 anys com una iniciativa entre joves de Badalona i de Finlàndia, actualment és un projecte consolidat que té lloc cada més  de juliol als barris de Badalona, amb espais oberts als veïns i veïnes, on cada dia s’organitzen activitats educatives, esportives i culturals per a diferents franges d’edat.

Per a més informació sobre L’Estiu a la plaça

Comença l ‘Estiu a la plaça, cohesió social als barris

Notícia al diari de Badalona sobre l’estiu a la plaça

Intercanvi internacional dins de les activitats de l’estiu a la plaça

Entrevista als joves organitzadors de l’estiu a la plaça

Deixa un comentari