DINAMITZACIÓ JUVENILEsport

El RCD Espanyol dóna suport a la ‘Lliga de Barri’ de la Rotllana

El RCD Espanyol i La Rotllana han presentat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Dani Jarque la seva col·laboració a la Lliga de Barri, un torneig que té al futbol com a protagonista i com a eina per a la inclusió social i per  l’educació en valors i hàbits saludables entre els més joves. Diferents equips d’adolescents i joves d’entre 12 i 17 anys de les localitats de Sant Adrià, Badalona i Santa Coloma participen en aquesta lliga on el fairplay compta tant com marcar gols.
25/02/15 RCD ESPANYOLFOTO CARLOS MIRAEl director de relacions externes i de l’àrea social del RCD Espanyol, Xavi Giménez, ha explicat aquest matí que la col·laboració amb la nostra entitat ja va començar fa uns mesos quan l’espanyol va cedir les seves instalacions per jugar alguns partits, el club també donarà l’equipació de la lliga i organitzará intercanvis i trobades entre joves i jugadors oficials del RCD Espanyol.
Salva Periago, secretari general de La Rotllana ha agraït aquest matí el suport al club i ha explicat el projecte socioesportiu de la ‘Lliga de Barris’ que ja porta 4 anys funcionant i que té com a objectiu la promoció i pràctica de l’esport a l’abast de tots els joves. «La competitivitat ha arribat a un extrem no desitjable en la societat actual i, per a nosaltres, el resultat és el menys important. Intentem treballar tot tipus de valors entre adolescents i joves», assenyala Periago que ha insistit en que el futbol i l’esport en general «transmet hàbits saludables, disciplina, valors… que et fan créixer com a persona».
25/02/15 RCD ESPANYOL FOTO CARLOS MIRAEn la Lliga de Barri, es valoren aspectes com el respecte a l’àrbitre i als rivals, la col•laboració entre companys, la puntualitat i el suport en tot el procés d’organització de la lliga. D’aquesta manera els equips que obtenen més punts fair-play en una jornada sumen punts en la classificació igual de vàlids que els obtinguts per guanyar partits. També és important asenyalar que molts dels adolescents i joves que van començar com a jugadors són ara els entrenadors, el àrbitres i els organitzadors de la Lliga.

Per a més informació sobre el projecte Lliga de Barris

Educant amb valors amb el futbol

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *