Uncategorized

L’Adéu a Don Pelai, 18

SONY DSC

El dissabte passat vam fer l’acte d’acomiadament de la seu de l’associació La Rotllana i un dels pocs Casals de joves que quedàven actius del programa Vadejoves.

SONY DSCDON PELAI, 18 aprofitat des de l’any 1.995 per la nostra entitat i des de el 2.000 convertit en Casal de joves. Finalitzen, en aquest espai, les activitats socials de suport al jovent.
El tancament de casals és una decisió incomprensible en un dels moments històrics de més atur juvenil, més fracàs educatiu i rebrot de l’exclusió social dels joves. A Badalona, els barris perden un espai pel jovent i la seva sociabilització.
La nostra entitat continuarà treballant, però sense el suport del seu municipi, molts del  SONY DSCprojectes patiran una important inestabilitat per l’incertesa de la seva ubicació.
L’acte de dissabte va estar plè d’emocions, allà hi eren moltes de les persones que han tingut un vincle amb l’entitat en algun moment de la seva vida.

Gràcies! Seguim

La Rotllana

 

«Este lugar siempre estará en mi corazón y en mi mente. Ha sido un punto de llegada a la ciudad y al país y siempre seguiré al lado de la gente que le ha dado vida y que lucha para tirar adelante con el proyecto. El local ya no será un punto de encuentro sino que un recuerdo pero al menos eso no nos lo podrán quitar»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *