La Rotllana rep el Premi Fundació Carulla

foto estiu a la plaça_ para web

L’Estiu a la plaça rep el premi de Millor experiència d’educació en el lleure de Catalunya per la Fundació Lluís Carulla.

L’Estiu a la plaça, és un iniciativa social a peu de carrer que transforma espais públics en entorns de lleure, d’educació i convivència per a infants, adolescents, joves i famílies que durant els mesos d’estiu no tenen opcions de vacances.

El projecte va néixer ara fa 4 anys a partir de la idea de sortir al carrer a realitzar diferents activitats obertes pels jove. Una iniciativa que va sorgir com a resposta a la manca d’espais per la socialització dels joves en els nostres barris i sobretot davant la manca d’alternatives socioeducatives durant els mesos d’estiu. En un inici es va platenjar com  un projecte per a joves i poc a poc va agafar  una dimensió molt més gran, arribant també a infants, famílies i comunitat.

Després de 4 anys,  han passat moltes persones amb propostes i motivació, joves que han dedicat el seu temps de lleure a fer de voluntaris en el projecte i infants i famílies que no tenien opcions de vacances, han pogut gaudir d’una oferta d’activitats de lleure, culturals i esportives durant cada dia del mes de juliol, una opció d’estiu a peu de carrer.

Però el més important, el que mes valorem d’aquest projecte i dels efectes que te de cara a la comunitat es que es un exemple clar de que  què una bona convivència es possible si s’aprofiten les diferències com a oportunitats.

Aquest any 2015, hem rebur el reconeixement amb el  premi de Millor experiència en el lleure per la Fundació Lluis Carulla i no podem dir una altre cosa que gràcies a la Fundació  pero sobretot als  joves que han fet possible aquesta iniciativa.

També agraïr el suport rebut per La Caixa, Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *