Rotllana

Som una associació sense ànim de lucre que treballa pels infants, joves i comunitat amb una especial motivació per donar suport a les persones amb menys oportunitats.

Lleure i menjador garantit per a 75 infants durant l’estiu.

campus esportiu rotllana

Del 29 de Juny al 24 de Juliol, de 9.00h a 17.00h a l’escola Feliu Vegués, tindrà lloc el Campus Esportiu i de lleure, que garantirà vacances i menjador a 75 infants d’entre 5 a 12 anys dels barris de la Salut.

El Campus té l’objectiu de pal.liar les carències en activitats socioeducatives i de sociabilització i cobrir les necessitats alimentàries d’infants en  el període estival.  Durant aquest dies s’organitzaran diferents activitats esportives i sortides, que tindran lloc a l’escola Feliu i Vequés, on s’oferirà també el servei de menjador. Aquest projecte es fa gràciés a col·laboració  de  La Fundació  Catalana per a l’Esport i l’Educació .

Més informació:

Olga Gascón

olga@rotllana.cat

 

 

 

One Comment

  1. […] Campus Esportiu; Del 29 de Juny al 24 de Juliol, de 9.00h a 17.00h a l’escola Feliu Vegués, tindrà lloc el Campus Esportiu i de lleure, que garantirà vacances i menjador a 75 infants d’entre 5 a 12 anys dels barris de la Salut. […]

Deixa un comentari