Rotllana

Som una associació sense ànim de lucre que treballa pels infants, joves i comunitat amb una especial motivació per donar suport a les persones amb menys oportunitats.

No parem per setmana santa!

Més de mig centenar de nens i joves gaudiran aquests dies del temps de vacances amb els casals de primavera i setmana santa que cada any organitza La Rotllana. Durant quatre dies els participants gaudiran d’activitats com curses d’orientació, Rugby, slackline, senderisme, korfbal… per tota la ciutat de Badalona, culminant la setmana amb una sortida al parc d’atraccions del Tibidabo. Uns dies perfectes per conèixer altres joves, fer noves amistats, passar-ho d’allò més bé mentre gaudim de la nostra ciutat.

Si ets rebel t’oferim una causa…

Paral·lelament als casals de primavera s’estan cel·lebrant les jornades d’iniciació a la cooperació i solidaritat “si ets rebel t’oferim una causa”. 25 joves d’edats compreses entre els 16 i 18 anys amb ganes de treballar per allò que els envolta, participant de manera activa per posar el seu granet de sorra. Xerrades, dinàmiques grupals, projeccions de pel·lícules… eines per ajudar-nos a trencar estereotips i aprofundir en les vies que ens permeten trobar sol·lucions positives.

Deixa un comentari