Rotllana

Som una associació sense ànim de lucre que treballa pels infants, joves i comunitat amb una especial motivació per donar suport a les persones amb menys oportunitats.

Intercanvi Internacional a l’Estiu a la plaça

Intercanvi Internacional  Sharing The Street, activitat dins l’Estiu a la Plaça

  • Dates: del 17 al 27 de Juliol
  • Lloc: Badalona
  • Participen: Alemania, Itàlia, Croàcia i Azerbajan
  • Dirigit a adolescents i joves dels barris de Badalona

grafiticalleSharing the Street és un intercanvi multilateral entre joves d’Alemània, Itàlia, Croàcia, Badalona i Azerbajan.

Tindrà lloc als barris de Llefià i la Salut de Badalona, concretament dins del projecte de l’Estiu a la Plaça.

L ‘objectiu és el de treballar entorn l’educació social al carrer per de disminuir el risc d’exclusió social d’adolescents i joves dels barris perifèrics.

La idea és participar del projecte estiu a la plaça, donant una dimensió internacional al projecte, amb la participació de joves de diferents països.

Els joves hauran de treballar en propostes de lleure  a l’aire lliure ja que el carrer és el lloc principal de socialització dels joves, sobretot d’aquells que a l’estiu no tenen més opcions que el barri.

La intenció és fer un treball conjunt entorn la inclusió social i la convivència als barris, dissenyant diferents estratègies d’intervenció i establint un model que pugui ser extrapolable als altres països.

Les experiències i situacions dels diferents països seran claus per l’actuació als barris de Badalona a més d’establir vincles  de cooperació i treball entre els joves dels països participants.

 

3 Comments

  1. […] al 26 de Juliol, activitats obertes al barri. A l’escorxador. •    Estiu Internacional:  Sharing the Street i  Voluntariat al […]

  2. […] “Sharing the Street”. Ciutat Badalona – Espanya. Dates: 17 de al 27 de Juliol Participants: D’entre 18 -30 […]

  3. […] Intercanvi internacional dins de les activitats de l’estiu a la plaça […]

Deixa un comentari