INTERNACIONAL

Training Course «No Gender- No Rights»

trainning course

Del 15 al 19 de Novembre tindrà lloc el curs «No Gender, No Rights»,  l’objectiu del qual és el de la formació d’una xarxa d’instructors en el moviment LGBT (moviment social i polític de normalització social i igualtat de drets d’homosexuals, trasnsexuals i bisexuals). Creant un pont de cooperació entre països europeus i països no europeus, la inclusió de les autoritats locals de cada país d’origen. El projecte és una activitat internacional amb els objectius de construir una xarxa de col · laboració entre les organitzacions que treballen i estan actius en els temes del projecte.  Les activitats que utilitzarem seran taller, simulació, conferències. El mètode que utilitzarem es basarà en les activitats d’educació no formal, activitats «d’igual a igual» i trobades amb testimonis ..

Els països que hi participen són: Itàlia, Espanya, Grècia, Romania, Geòrgia, exrepública Iugoslava de Macedònia ,

Són 50€ de quota de participació destinat a un total de 24 participants. (4 participants cada país 2M e 2 f de 18 a 25 anys). El viatge serà cobert fins a un màxim de 275 €, així que la quota a càrrec del participant serà la diferència en el cas que el cost sigui més gran.

Persones interessades contactar amb Angela D’Agostino al mail angela@rotllana.cat, posant en assumpte: «candidatura No gender- no Rights»

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *