INTERNACIONAL

Voluntariat a Finlàndia

virrat

Plaça per realitzar un voluntariat a Virrat (Finlàndia) al Centre de la Joventut Marttinen, tasques  de monitor, ajudant a coordinació de  campaments per a les escoles i pel temps de lleure i donar suport a altres activitats del centre.

Virrat,_Virtaintie_-_Leivontie_C_IMG_2722

 

Lloc: Virrat, Finlàndia
Inici: novembre
Durada: 9 mesos
Àmbit: Dinamització juvenil en el temps lliure

 

 

Responsabilitats del voluntari / a:
El / la voluntari / a treballarà en conjunt amb el personal de plantilla al Centre de la Joventut Marttinen. Ell / a prendrà part en totes les activitats quotidianes en el centre i ajudarà a planificar i realitzar campaments per a les escoles, campaments en el temps lliure, cursos i altres esdeveniments juntament amb el personal. El treball en el centre juvenil pot canviar en funció de les estacions i els esdeveniments en el centre de la joventut.

Perfil dels / les candidats / es
Busquem una persona que sigui social, innovadora, li agradi treballar amb nens i joves, interessats en activitats a l’aire lliure. El voluntari / a també ha de poder enfrontar-se a la realitat de viure en societat petita amb hiverns llargs.

Kotala_village_boat_pier_Virrat_FinlandInformació sobre el País d’acollida:
Virrat és un poble rural amb aprox. 8.000 habitants. Hi ha una gran quantitat de llacs i rius de la zona. Fins i tot el nom «Virrat» significa rius. Està situat és al centre de Finlàndia a 280 quilòmetres al nord d’Hèlsinki. Ofereix tots els serveis essencials i una gran quantitat de possibilitats de tenir aficions (particularment d’esports i música).  El centre Juvenil Marttinen és a 5 quilòmetres del centre de la ciutat Virrat. A l’illa Marttinen també tenim un poble tradicional amb una gran quantitat de cases antigues i museus de fusta finlandesa.

El centre és un dels 10 centres juvenils finlandesos que treballen amb el suport financer del Ministeri d’Educació. Les principals activitats inclouen organitzar campaments, activitats internacionals i d’aventura, activitats al mar, així com passatemps i activitats culturals per als nens i joves.  Els nostres destinataris són els joves entre 13 a 30 anys interessats en les activitats internacionals, així com les associacions de joves i organitzacions interessades en ampliar els seus contactes internacionals i involucrar activitats internacionals en els seus programes.

Més informació:

Angela d’Agostinoangela@rotllana.cat

Amb el suport de:

erasmus + miniatura

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *