GeneralINFANTS

Activitats diàries a l’Esplai Chiribiripum

Amb l’inici del nou curs, tambè van començar les activitats a l’Esplai Chiribiripum. Ajudem els nens i nenes a desenvolupar la seva creativitat amb diverses activitats.

Psicomotricitat

És una proposta perquè els nens i nenes desenvolupin la presa de consciència de si mateixos i estableixin relacions amb l’entorn que els envolta, a partir de la percepció i el maneig del seu propi cos. Amb això  aprendran a millorar l’equilibri, a coordinar els seus moviments i desenvolupar correctament la seva motricitat.

Dies: dilluns.

Horari: 17’00h a 18’30h.

Lloc: escola Antoni Botey.

Edats:  P3, P4 i P5

 

Tallers i manualitats.

Activitat on despertarem l’interès dels nens per les manualitats, treballarem amb diferents materials perquè els nens i nenes prenguin contacte amb la gran varietat de possibilitats que ens ofereix aquest món. Les manualitats ajuden al desenvolupament de la motricitat fina, la imaginació i la creativitat en un entorn diferent.

Dies: dimecres.

Horari: 17’00h a 19’00h.

Lloc: esplai Chiribiripum.

Edats:  de  P3  a 6ª  primària.

 

Racó de jocs

Espai de trobada dels infants amb jocs i joguines adequades a les seves edats. S’hi treballa la psicomotricitat, la imaginació, la creativitat, les relacions i el compartir amb els companys. També farem tota classe de jocs d’interior, exterior, gimcanes, etc… És un espai on jugarem i el més important és que cada nen i nena descobreixi tot el seu potencial, mitjançant jocs sans i divertits.

Dies: dimarts i dijous.

Horari: 17’00h a 19’00h.

Lloc: esplai Chiribiripum.

Edats:  P-3 a 6º primària.

 

Aula d’estudi 

Suport en tasques escolars en un entorn adequat que ajuda a l’adquisició dels  continguts treballats en àmbits de l’escola.

Dies: divendres.

Horari: 17’00h a 18’30h.

Lloc: escola Antoni Botey.

Edats:  de 3º a 6ª  primària.

Per a més informacio: minerva@rotllana.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *