EsportGeneralINTERNACIONAL

La Rotllana participa a la sessió informativa Erasmus+ Esport

La Rotllana participarà a la sessió informativa ERASMUS+ ESPORT sobre projectes esportiu com a entita que ha participat al programa.

En la sessió s’exposaran les principals novetats que contempla la Convocatòria 2020 del Programa Erasmus+Esport de la Comissió Europea i els procediments de sol·licitud, una informació molt interessant per ajudar a aconseguir finançament a projectes esportius, tant pel que fa a activitats col·laboratives com pels esdeveniments esportius europeus sense ànim de lucre i, així, garantir facilitar la internacionalització de l’esport català.

Aquest any s’exposaran les experiències i bones pràctiques de quatre entitats catalanes de prestigi que han gaudit de finançament europeu: la Fundació UBAE, la Federació Catalana d’Esgrima, l’Associació La Rotllana i el Club de Korfbal Badalona.

La Jornada s’inclou en el Pla de Formació Continuada  de l’Escola Catalana de l’Esport i pretén posar a l’abast del món de esportiu (ajuntaments, entitats, universitats, professionals de l’esport, …) la informació referent a les possibilitats de finançament que ofereix la Comissió Europea en l’àmbit de l’Esport per a projectes esportius catalans en el marc del  Programa Erasmus +. A la Jornada es farà una pinzellada sobre les previsions anunciaes per la Comissió Europea en relació al nou període del Programa Erasmus+Esport 2021-2027.

Podeu consultar el programa complert i formalitzar la inscripció gratuïtament, abans del dia 18 de febrer, a través de l’enllaç . L’aforament es limitat.

La sessió es realitzarà al Consell Català de l’Esport, Museu Melcior Colet, Carrer de Buenos Aires, 56-58, 08035 Barcelona

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *