Casals de JovesDINAMITZACIÓ JUVENIL

Per què són importants els Casals de Joves?

casalEn un context com el que estem vivint els joves han de ser capaços de reinventar-se, formar- se, tenir iniciatives, informació i connexions més enllà de lo local per tenir més probabilitats de fugir de les dinàmiques d’exlusió que hi ha al barri.

És aquí on els casals de joves tenen molt a dir. Els Casals són espais gestionats pels mateixos joves orientats a posar en marxa iniciatives, projectes emprenedors i potenciar l’associacionisme.

Enllaç a programa d’activitats 2013 del Casal de Joves

 

Algunes de les inicatives que han sortit dels Casal de Joves

Inciativa «Culture Dj’s

DJ'S Iniciativa promoguda per un grup de joves dj’s i subvencionada pel programa joventut en acció  amb la col.laboració dels estudis Microfusa.

L’objectiu va ser el de muntar un estudi de dj’s, formar-se en producció musical i oferir posteriorment tallers gratuïts als joves del barri.  D’aquell projecte van sortir l’Alex Neza i Sak Muller que amb només 22 anys ja formen part del segell Yaiza records i les seves sessions s’escolten a nivell internacional i 2SIDES, un col.lectiu de joves dj’s que ja s’ha fet un espai a l’escena clubber catalana.

Take the street

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Projecte que consisteix en ubicar un Casal d’estiu al mig de la plaça Trafalgar. Aquesta iniciativa la porten  joves voluntaris de la Rotllanai i té l’objectiu de crear un punt de trobada, un espai d’activitats obertes a adolescents i joves dels diferents barris, opcions al temps de lleure i més a l’estiu

 

Més sobre la iniciativa Take the Street

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *