Concurs de Música de Badalona

El 17è Concurs de Música de Badalona ja té finalistes.

Concurs de Música de Badalona

Ja està tot a punt per a les finals en directe de la 17ena edició del Concurs de Música de Badalona. Després de la primera selecció del jurat d’entre més de 100 bandes n’han quedat 14  finalistes amb gèneres tan diversos com el  pop, el hip hop, rock, folk, el hardocore o el mestisatge. El següent pas ara serán les finals que tindran lloc al Teatre Principal de Badalona el proper 24 i 30 d’Octubre i on el grups competirán pels premis en les difrents categories de participació.

Els grups classificats per a Millor Banda de Badalona són: Frozen Shield, (viking metal) Zarkon (HipHop/rap) Blyton (pop-rock), Dorban (pop-rock), No time for a good bye, (hardcore – metalcore), Sombras de Papel (Rock) i Riot of Violence (Melodic Death)

Els candidats a Millor Banda en Llengua Catalana són Teh Holy Sinners (Rock), LiarDesire (Pop Rock), Ramastons (Rock)

Per últim, altres 3 grups es disputaran el guardó de Millor Banda del Concurs: Opció 2 (RockCounry Acústic) Eduard Borràs (Pop- Rock), La Casita del Huerto (Rumba Catalana) , Est/Oest (Rock).

Després de 17 edicions consecutives, aquest projecte, que en un inici va néixer per impulsar les bandes de Badalona, avui és consolida com un referent dins la música emergent a Catalunya. S’hi presenten bandes d’arreu del territori català i de tots els estils musicals i compta amb col•laboradors com la Fundació La Roda, Tugsal i Generalitat de Catalunya i bankia entre d’altres.

El Concurs és una iniciativa de l’associació La Rotllana per a la promoció de les bandes i solistes emergents de l’escena catalana i per potenciar la socialització dels joves a través de la música i l’auto producció artística.

Un comentario en «El 17è Concurs de Música de Badalona ja té finalistes.»

  • vull seguir el concurs de bandes. Per l’any que vé. Tinc una banda de Rock, i estem interessats en participar-hi,.

    R.Ö.U.T. band tenim bandcamp.

    Respuesta

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *