Concurs de Música de Badalona

El Concurs de Música ja té guanyadors.

concurs de musicaEl pasat dissabte 24 i divendres 30, van tenir lloc les finals en directe de la 17ena edició del Concurs de Música de Badalona que aquest any com a novetat es va celebrar al Teatre principal.

L’Associació La Rotllana, entitat organitzadora del Concurs, valora molt positivament aquesta edició pel bon ambient i el suport rebut per part de l’Ajuntament, un reconeixement i un salt endavant pel Concurs i per la cultura musical de la ciutat.

Durant els dos dies de directes van actuar un total de 14 bandes de diferents indrets de Catalunya que van reunir al voltant de 500 persones al Teatre Principal.

DorbanEST/OEST una banda de Vic guanya el premi a la Millor banda en Català, Liar Desire del Maresme guanya el Premi a la Millor banda del Concurs i finalment Dorban guanya el Premi a la Millor banda de Badalona més l’actuació a les festes de Maig de la ciutat.

Els premis els va atorgar un jurat format per membres de l’escola de música de Badalona, Òmnium Cultural, Fundació la Roda, Generació del Ritme, Ajuntament de Badalona i La Rotllana.

Per a més informació sobre la 18ena edició, convocatòries o com participar consulteu el web www.concursbdn.cat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *