DINAMITZACIÓ JUVENILESTIU 2014

ESTIU JOVES

Propostes de lleure obertes al barri que tenen l’objectiu de donar oportunitats i resposta a tots els joves amb una especial motivació per aquells que es troben en una situació vulnerable. L’oferta d’estiu per a joves s’articula en tres propostes; Casal Esportiu, l’Estiu a la Plaça i les Activitats internacionals com intercanvis juvenils i projectes de voluntariat en el món.

futbol_3Casal Esportiu  del 30 de Juny  al 11 de Juliol

El casal té com a tema principal l’activitat esportiva com a mitjà per adquirir hàbits saludables de vida, fomentar el valors de cooperació i equip i incentivar les relacions entre joves de diferents grups socials. Alhora també s’han programat altres activitats de caire més lúdic i cultural com sortides a la natura.

  • Lloc: Institut SES Badalona i Alexander Galí
  • Edats: dirigit a adolescents  de 12 a 16 anys
  • De dilluns a divendres de 10 a 13.30h

estiu a la plaçaEstiu a la plaça del 2 al 26 de Juliol

Aquest és el 4art any consecutiu d’aquesta iniciativa, organitzada i promoguda per joves voluntaris de l’entitat. L’estiu a la plaça ha estat un èxit en totes les seves edicions i consisteix en disposar d’un espai obert a la comunitat, tan per a infants, com joves i adults amb activitats gratuïtes durant tot el mes de juliol. Fins ara ubicats a la plaça trafalgar aquest any ens situem a l’antic escorxador.L’espai disposa d’una programació pero la idea principal es organitzar les activitats en funció de les demandes i propostes dels participants.

Algunes de les coses que es poden trobar en l’Estiu a la Plaça;

  •  Lligues de Futbol de barri
  • Lliguetes de Ping Pong
  • Tallers i manualitats per a infants, adolescents i joves
  • Activitats intergenracionals
  • Cinema a la fresca
  • Activitats musicals

come closerEstiu Internacional:

Durant tot l’any s’organitzen intercanvis juvenils entre joves de diferents països i també es porta a terme el projecte de voluntariat al món que acull i envia voluntaris a nivell internacional.  Tots aquests joves participen i coorganitzen amb s joves locals totes les activitats d’estiu, possibilitant així un intercanvi social i cultural molt enriquidor pels joves del barri.

 

 

 

 

 

 

 

2 comentarios en «ESTIU JOVES»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *