GeneralINTERNACIONALNotícies

Team Up For Ukraine!

Com a membres del moviment Common Goal, som promotors de la campanya Team Up For Ukraine!, per a donar una resposta immediata i un suport a llarg termini al poble d’Ucraïna.

El moviment Common Goal és solidari amb Ucraïna i exigeix la fi de la guerra.

La campanya és una resposta col·lectiva d’emergència i insta el món del futbol a actuar de manera col·lectiva per a permetre un suport a llarg termini per als afectats per la guerra.

El món del futbol s’ha aixecat i ha demostrat el seu suport al poble d’Ucraïna.

El moviment Common Goal està activant el seu equip d’organitzacions, jugadors, marques i altres parts interessades en el futbol per a treballar junts per a proporcionar ajuda humanitària immediata i garantir el suport a llarg termini als afectats per la guerra.

Tots els que volen contribuir, poden fer una donació aquí, adoptar una postura o utilitzar la seva plataforma per difondre la iniciativa.

Common Goal també acull amb satisfacció a tots els que participen en el futbol i en la societat en general per a entrar en contacte directe si desitgen identificar altres maneres de donar suport.

Accions 

La fase inicial se centrarà en:

  • Assegurar subministraments bàsics, medicaments i transport a llocs més segurs per a voluntaris, participants i famílies d’organitzacions a Ucraïna
  • Assegurar allotjament, assistència mèdica, logística i suport per a alleujar l’estrès de les persones desplaçades d’Ucraïna que arriben als països veïns.
  • Proporcionar accés a suport psicosocial inicial, col·locació en escoles o guarderies i futbol bàsic per a bones activitats, incloses activitats d’integració, teràpia i capacitat social en les comunitats amfitriones.


Els programes a llarg termini permetran el següent:

  • Les organitzacions a Ucraïna i la regió estan equipades amb les eines i el coneixement per a abordar i respondre a situacions de crisis.
  • Els joves vulnerables tindran accés a programes que brinden suport psicosocial estructurat i activitats inclusives a través del futbol regular per a bones sessions.
  • Les comunitats de refugiats i d’acollida reben suport per a adaptar-se a les noves realitats i formar vincles sòlids a través de programes d’integració, educació i resiliència.

Més informació sobre la campanya: https://www.common-goal.org/Stories/Team-up-for-Ukraine2022-03-04

Contacte: info@common-goal.org

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *