Intercanvis Juvenils

Intercanvi juvenil «Intervention for Youth»

El projecte «Intervenció per a la joventut» té com a finalitat augmentar el nivell d’implicació de

joves de comunitats desfavorides de grans ciutats.

Lloc: Timisoara, Romania

Data: del 30 de Juny fins al 8 de juliol de 2018

Participants: 5+ 1 líder per país

Rang d’edat: 18-23 anys

El projecte ajudarà als participants a millorar les competències específiques, promou la participació a la vida comunitària i facilitarà el seu camí en el mercat laboral. Això es farà amb la col·laboració dels treballadors juvenils de diferents països i desenvolupant activitats d’animació socio- laboral per a joves.

Per als joves participants en l’intercanvi, es centrarà en desenvolupar l’esperit de iniciativa i implicació:

competències cíviques: fomentant i experimentant amb la participació de la comunitat i

Voluntariat a través de la implementació de plans

esperit d’iniciativa: proactivitat, planificació, creativitat, associats amb experiència

Els projectes d’emprenedoria tenen un paper important, així com els tallers creatius de graffiti, dansa al carrer i “teatre fòrum”. La capacitat de planificació s’aconsegueix pensant en una pla d’intervenció a la comunitat. Tanmateix, també ens centrem en el desenvolupament personal dels participants i en l’’ adquisició de competències, per augmentar les seves possibilitats d’ occupabilitat:

treball en equip: es fa directament a “Photohunt” per explorar les necessitats de la ciutat, però també dins la Tecnologia espacial oberta per a la realització dels plans d ‘intervenció i la les pròpies intervencions.

Competència en l’ anglès. – L’anglès serà l’idioma principal utilitzat en l’intercanvi de joves, però no us preocupeu si us sembla que no sou bé! Estem aquí per ajudar-vos!

Aprendre a aprendre: treballant en grup, els joves han d’ aprendre a de gestionar el temps, a reflexionar sobre el progrés individual.

competències socials: es destaquen la tolerància i el respecte des del principi quan les regles d’intercanvi s’estableixen conjuntament amb el grup.

El projecte millora el nivell de competències i habilitats clau dels joves desfavorits, promou la participació a la comunitat i al mercat laboral. Això es fa mitjançant la formació de joves treballadors i recolzant-los per desenvolupar projectes socioculturals i d’informació en desavantatges comunitats. El focus és la participació de joves que no han tingut l’oportunitat de participar en projectes de mobilitat, per als quals l’experiència és encara més valuosa.

Els participants aprendran a dissenyar i promoure activitats educatives, culturals i recreatives animar grups i comunitats. També aprendran a avaluar els interessos d’una determinada comunitat i com respondre a les seves necessitats.

Després del curs de formació, els participants seran guiats per crear educació socioeducativa experiències per als joves de les seves pròpies comunitats. A continuació, seleccionaran un grup de 4 els joves es van unir a l’intercanvi de joves el juny de 2018. El principal focus de l’intercanvi de joves és capacitar als joves com a agents de canvi social. El seu objectiu és animar els joves a convertir-se ciutadans actius, responsables i solidaris.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *