INTERNACIONAL

La Laura se’n va a Romania

Lorena

La Laura té 22 anys i se’n va aquest dimecres a Romania  a fer un Servei de Voluntariat Europeu.

Laura, explica’ns una mica com has arribat fins aquí.

Fa un any em va informar sobre el SVE de La Rotllana. Vaig contactar amb l’Àngela de l’associació i vam estar mirant diferents projectes en els que podia participar segons el meu perfil i finalment em va quadrar el projecte de Romania. Així que aquí estic!

En que consisteix el projecte de Romania?

Me’n vaig sis mesos a la ciutat d’Arad a treballar en un esplai amb nens amb diferents problemàtiques socials i econòmiques.

aradPerò tú ja tens certa experiència en aquest camp, no?

Si! Jo he estudiat animació sociocultural i tinc el títol de monitora de temps de lleure, ja he treballat de monitora i directora en un esplai. També he col·laborat com a voluntària en diferents activitats de lleure per infants i joves.

Què esperes d’aquesta experiència?

Aprendre i adquirir experiència professional, viure una situació que m’ompli també en l’àmbit personal que em faci créixer, fer-me més autònoma i independent, saber superar els obstacles per mi mateixa…També aprofitar aquesta oportunitat per viatjar, aprendre un idioma, viure altres realitats… un munt de coses 🙂

Què diu la teva família?

Estan encantats, els meus pares m’han animat molt, diuen que si ells tinguessin aquesta oportunitat també ho farien. Estan molt contents.

I estàs nerviosa?

Tinc una mica de por esclar, però també estic contenta, sé que m’emportaré moltes coses positives, també haig de dir que he contactat amb altres joves que han fet un voluntariat i m’han donat molta empemta.

Plans per quan tornis?

M’agradaria aplicar tot el que aprengui allà aquí, seguir fent coses dins dels projectes internacionals i dedicarme a l’educació i l’animació sociocultural.

———————-

* Per a més informació sobre Voluntariat Internacional

Angela d’Agostino
angela@rotllana.cat
Associació la Rotllana
93 397 05 85

Informació relacionada

El Rubén marxa a Finlàndia

Experiències de Voluntariat

Així que vaig dir..”o ara o mai”

Voluntariat Internacional

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *