General

60 joves inscrits en els tallers socioformatius del Casal

Aquesta iniciativa es posa en marxa gràcies als voluntaris de l’associació i en coordinació directe amb els instituts de la zona.

bona premsaJa han començat els tallers al Casal de Joves La Rotllana,  amb  oferta de cursos d’anglès, reforç escolar, castellà i dansa a més de l’espai obert per joves entre setmana. En la primera convocatòria es van cobrir totes les places, s’hi han apuntat un total de 60 joves d’entre 12 i 20 anys. Es preveu però anar obrint més places a mida que avança el curs.

Aquesta inicativa és fa des del voluntariat i s’ha posat en marxa en coordinació directe amb els instituts de la zona, la majoria dels joves venen derivats de les escoles pels seus tutors, aquest fet permet fer un seguiment més complert de cada cas, amb la direcció de les escoles i el casal treballant conjuntament.

La tasca del Casal però, no només es queda en l’oferta de tallers sinò que es consolida  com un espai amb opcions a l’oci, un lloc on poden conèixer gent, participar en diferents iniciatives juvenils a més de tenir el suport i l’acompanyament dels educadors de La Rotllana.

Per apuntar-te als tallers només cal fer-se soci del Casal, amb una quota de 5€ l’any. Si vols més informació sobre horaris i tallers o vols fer de voluntari/ària, no dubtis en contactar amb nosaltres a:

 

Casal de Joves La Rotllana

c/Richard Strauss, 30

08914- Badalona

rotllana@rotllana.cat

93 397 05 85 / 93 399 92 90

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *