KorfbalUncategorized

Club korfbal-Badalona

CLUB KORFBAL BADALONA Amb el club korfbal Badalona-La Rotllana pots practicar el korfbal, l’únic esport mixta de competició.

T’oferim participar en els nostres equips competitius o recreatius, dos opcions per conéixer els teus límits com a esportista o per practicar l’esport com hàbit de vida saludable gaudint de la companyia dels altres. En el nostre club ens importen els esportistes per sobre de tot, l’important és el grup, el procés, fer pinya  i créixer com a esportistes amb valors com l’esforç i l’esperit d’equip. No importa la teva edat, condició física o sexe, segur que trobes el teu espai esportiu i social.

*La Rotllana va introduir aquest esport  a Bòsnia i Herzegobina just després de la guerra per treballar amb joves de diferents nacionalitats. A Badalona es va introduir ara fa uns 25 anys a través de la nostra entitat i arrel d’una iniciativa juvenil. Actualment el Club Esportiu de Korfbal té quatre equips; preinfantil, infantil, juvenil i dos sèniors. Participen uns 60 joves i competeixen a nivell nacional.

 Informació relacionada

Escola Sociesportiva de Korfbal. Un projecte per a la inclusió social mitjançant l’esport

Activitats esportives

Final copa Catalana de Korfbal

2 comentarios en «Club korfbal-Badalona»

  • Hola. Fa molts molts molts anys que vaig jugar a nivel nacional i internacional al korfbal. M’agradaría tornar a divertir- me i jugar. He estat jugant desde els 14 fins als 30 anys a aquest esport tan macu. He sigut casi dels pioners en Catalunya del que s’anomenaba abans, «balonkorf». Una lesió al tendó d’aquil.les em va apartar de la competició. Era jugador del Egara ’85 i després del Egara ’92. Espero contactar amb vosaltres. Gràcies.

    Respuesta
  • Pingback: Jornada de korfball al Baldiri! | El Bloc De Cicle Superior del Baldiri Reixac

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *