INTERNACIONAL

Nik@ project. Esport i inclusió social

El projecte Nik@, per l’intercanvi de bones pràctiques en els camps de l’educació no formal i l’ inclusió social mitjançant l’esport ha aconseguit assolir tots els objectius plantejats.

La difusió de bones pràctiques en l’esport i l’educació no formal, la creació de materials per compartir que aviat seran publicats, l’aprofundiment sobre esport i balanç de gènere, o com aprendre a desenvolupar esports amb impacte comunitari, han estat alguns dels principals eixos desenvolupats. Un resultat que finalitza amb la voluntat de donar continuïtat a l’experiència amb la creació de la xarxa Nik@ (Education Keep Inclusion in Network) amb uns dels principals nòduls a Badalona.
26 educadors de diversos llocs del món, (Itàlia, França, Portugal, Polònia, Moldava, Hongria, Turquia, Tunísia, Egipte i Jordània, juntament amb 5 joves badalonins )han estat els primers protagonistes d’aquesta trobada i alhora seran a partir del seu retorn els agents multiplicadors de l’experiència.

El projecte Nik@ té la propera cita a Tunísia per reflexionar en l’àmbit teòric i pràctic, sobre com l’esport es pot convertir en un hàbit de vida, mitjançant la trobada “sport4life”. Altres noves accions locals a nivell de Badalona com per tot el món es preparen per al proper 2016.

Més informació del nik@ project

Comença el nik@project

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *